1. Home
  2.  | 
  3. Project
  4.  | Winner: Sustainable Building Design
bàlay Vandyke
bàlay Vandyke

Winner: Sustainable Building Design

Panoramic Place by bàlay Vandyke

 

“Perched up high in the hills behind Cairns city, the owners of this challenging site wanted to best capture the city views and ocean breezes to create a cool and comfortable home to live in tropical North Queensland. The home consists of four bedrooms, two bathrooms, and a media room contained on one level. Designing a residence on a cliff-edge ultimately created the most outstanding feature of this home: its floating appearance. The innovative construction methods coupled with site and local council constraints have created a truly unique and contemporary home that challenges the traditional ideas of design.”

Also winner of New Residential House $500,001—$1,000,000 Construction Cost

CONTACT

bàlay Vandyke

Tel: (07) 4051 8228
Email: matt@balayvandyke.com.au
Website: www.balayvandyke.com.au